Logga in

Beställ Samspel skola

Vad kul att du vill börja arbeta med Samspel! Här kan du beställa en prenumeration, om du inte har någon, samt Samspelsboxen – en box med alla spel, affischer och klistermärken du behöver för att sätta igång direkt. Snabbt, enkelt och smidigt!

Det här ingår i en Samspelsbox (pris 1000 kr/st):

En Samspelsbox motsvarar en klassuppsättning för upp till 30 elever.

Om du inte köper en Samspelsbox får du tillgång till alla trycksaker via hemsidan och skriver ut själv. Klistermärken ingår ej. Totalt är det 6 affischer och 608 spelkort för en klassuppsättning. Planera in tiden det tar att klippa till materialet.

OBS! När du beställt är det viktigt att du ser att du får ett bekräftelsemeddelande på att din beställning har gått igenom. Om du inte ser detta har din beställning inte gått igenom. Maila oss om det inte fungerar för dig kontakt@samspel.info.

Behöver du en prenumeration?

För att använda metodmaterialet behöver du ha en prenumeration. Priset för en prenumeration är 1 000 kr per år.

Vill du ha Samspelsboxen?

En Samspelsbox innehåller en klassuppsättning med allt tryckt material du behöver för att komma igång. Du beställer upp till 9 st per order. Mejla kontakt@samspel.info om du vill ha fler.

Faktureringsuppgifter
Beställare (du som gör beställningen)
Användaruppgifter för inloggning

Villkor

För att få tillgång till Samspels metodmaterial behöver du teckna en prenumeration. En prenumeration löper 1 år och är kopplad till en användare och e-postadress (flera personer kan använda denna, men ej samtidigt). Ingen moms tillkommer till priserna. Prenumerationer regleras enligt följande:

Om prenumerationen inte sägs upp minst en månad före avtalstidens utgång via e-post eller telefon förlängs avtalet ytterligare 1 år (365 dagar). Uppsägning görs till kontakt@samspel.info. Under avtalstiden kan kunden erhålla e-post angående nyheter kopplade till Samspel eller MÄN:s verksamheter. MÄN sparar de uppgifter som angavs vid beställningen för att kunna skicka information och för fakturering. Dessa uppgifter sparas så länge kunden prenumererar på tjänsten. Prenumerationen börjar löpa från och med det datum då e-postmeddelande med kundens inloggningsuppgifter har skickats ut till angiven e-postadress.

Allt innehåll i Samspel metodmaterial är skyddade av upphovsrättslagen och får inte kopieras eller spridas vidare. Samspel får disponeras fritt inom den juridiska enhet och dess ordinarie verksamhet – exempelvis en skola eller en arbetsplats – som har tecknat prenumerationen. Samspel får ej användas för kommersiellt bruk, det vill säga det är inte tillåtet att visa eller använda materialet om man tar betalt i samband med visningar eller utbildning om/med materialet. Samspel och dess ägare förbehåller sig rätten att när som helst ändra innehållet i metodmaterialet.

Jag samtycker till att MÄN (organisationsnummer 802407-2160) och MÄNs personuppgiftsbiträden lagrar och hanterar mina personuppgifter (de som anges ovan) för att de ska kunna hantera min beställning och alla ändamål (t.ex. fakturering, leverans, utbildningstillfällen osv.) som uppstår på grund av beställningen. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke genom att informera MÄN (info@mfj.se) om detta. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.