Logga in

Tack för din beställning!

Om du beställt en prenumeration: Ett mail komme att skickas till den mailadress du angav för användare. I mailet finns en länk för att bestämma ett eget lösenord. Därefter har ni tillgång till materialet. (Observera att mailet ibland kan hamna i skräpposten.) 

Om du beställt Samspelslåda: inom 1-2 veckor kommer vi att skicka materialet till dig.

Fakturan skickas till faktureringsadressen. 

Med vänliga hälsningar / Samspel

Support

Jag samtycker till att MÄN (organisationsnummer 802407-2160) och MÄN:s personuppgiftsbiträden lagrar och hanterar mina personuppgifter (de som anges ovan) för att de ska kunna hjälpa mig med mitt ärende. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke genom att informera MÄN (info@mfj.se) om detta. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.